Gray Blue Pink love



Cerita Cintaku
Hati Ini
Akif-Zarr Ukasyah Bin Shuhaimi,lawa ken nama tuh?Hensem Macam orangnya jugak.

Bukan senang nak cari someone yang sama macam awak,bukan senang nak lupakan awak tambah nak tinggalkan awak,hati ni jadi lemah sangat bila dengan awak :') sometime saya rasa dah nak give up,tapi saya still sabar dan terus menunggu walaupun sometime hati saya sendiri terluka dan hancur :')

First time saya jumpa laki macam awak,saya redha kalau awak tinggalkan saya :') tapi biar lah saya dapat sekali jumpa awak :') dapat kenal awak dan menyanyangi awak dah cukup buat saya bahagia,adalah satu anugerah yang terhingga  bagi saya :')

Di setiap doa saya,tak pernah saya terlupa untuk menyebut nama awak,supaya Allah sentiasa lindungi awak,sebab Allah yang paling dekat dengan awak dan saye berdoa semoga Allah jaga hati awak :')

Awak,awak amat penting dalam hidup saya :') setiap kali awak mention nama mekcah ,saya nangis , saya jeles dan saya rasa dah putus asa :') maybe awak sayang dia dari saya,untung mekcah awak dapat awak :') takpew saya sentiasa akan doakan awak bahagia dengan orang yang awak sayang :') saya redha

Akif..Pertama kali saya kenal awak tak pernah terpikir awak akan jadi bergitu penting dalam hidup saya akif :')
Jujur saya cakap,saya sayang awak sangat-sangat,awak dah jadi separuh dari hidup saya :')

Setiap Jam,saya tunggu awak
Setiap Minit,saya rindukan awak
Setiap Hari,saya sayangkan awak
Setiap Saat,saya berharap agar awak tidak pernah melupakan saya :')

Written by The Owner at Ahad, 7 September 2014, 4:44 PG ϟ 2 Shout
Akif Zarr Ukasyah Bin Suhaimi ♡
Kalau suatu hari nanti, Saya pergi. Saya nak awak tahu, Yang, Saya tak pernah berhenti, Sayang awak, Rindu awak, Dan, Cintakan awak dari awal sampai akhir :')


You're my end and my beginning :')

Written by The Owner at Isnin, 21 April 2014, 5:04 PG ϟ 0 Shout

Bakal Jenazah
Status : Assalamualaikum ;)




♥---------------------------------♥
Entries


♥---------------------------------♥




WELCOME TO MY BLOG Cerita Cintaku